Werving & selectie

We denken mee, dagen uit en stellen voor

Werving & selectie met Sennasearch

Soms stellen vacatures u voor enorme uitdagingen. Een nieuwe medewerker is ook niet zomaar gevonden. Sennasearch biedt uitkomst. Onze expertise is breed en wij maken onderscheid in de markt door onze enthousiaste recruiters én wij kunnen direct bij het uitzetten van de vacatures een online campagne starten. Door het direct inzetten van recruitment en jobmarketing targetten wij de doelgroep en vullen wij de vacatures snel in.

Meerdere vacatures invullen

Als er sprake is van structurele inleen pakken wij dat aan als een project. Dit is bijvoorbeeld interessant wanneer u regelmatig hetzelfde profiel zoekt of nieuwe vestigingen gaat openen. We laten een frisse wind waaien door uw werving- en selectieproces. Dit combineren we me een uitgekiende wervingsstrategie en daardoor verzekeren wij u van een continue aanwas van passende kandidaten.

Waarom Sennasearch?

  • U krijgt een dedicated recruiter die het door u geschetste profiel op zijn of haar duimpje kent. Dat communiceert wel zo gemakkelijk!
  • We ondersteunen onze activiteiten altijd met een online wervingscampagne.
  • We zijn continue in gesprek met onze kandidaten om snel te kunnen schakelen als er bij u een vacature vacant is.
  • Voor de beste resultaten gebruiken wij diverse jobboards en tooling.
  • U maakt gebruik van ons netwerk, onze expertise en kennis van de markt.

Wat kan u verwachten?

We beginnen met een gedegen gesprek over uw organisatie, uw toekomstdoelen en de rollen die u zoekt.
Nadat we een duidelijk beeld hebben, maken onze recruitment marketeers dit beeld visueel door het gebruik van foto’s en video.
Een beeld zegt tenslotte meer dan 1000 woorden!
Uiteraard vullen wij deze beelden aan met een aantrekkelijke vacaturetekst en starten wij de recruitment en eventuele jobmarketing op.
Wij stellen u snel voor aan gekwalificeerde kandidaten door onze expertise van de lokale én internationale arbeidsmarkt en ons netwerk
van (latent) werkzoekenden. Door het gebruik van een concreet tijdspad met planning is altijd inzichtelijk wat we wanneer van elkaar kunnen verwachten.

Uitbesteden sourcing

Een vast team van sourcers is continue bezig in de (internationale) arbeidsmarkt om de actieve en latente werkzoekenden te benaderen. Wij targetten specifieke doelgroepen met als doel de lastigere vacatures of een veelvoud van dezelfde vacatures te vervullen. Sourcing zetten wij in bij opdrachtgevers met uitdagende vacatures, die internationaal willen groeien of internationale kandidaten naar Nederland willen halen. Actief sourcen kost veel tijd en vraagt veel aandacht van uw recruitmentafdeling. Sourcing via Sennasearch wordt daarom ook veel ingezet als extra capaciteit van uw eigen recruitmentafdeling. Zo bent u verzekerd van een doorlopende aanwas van kandidaten.

Dit is waarom u kiest voor sourcing

  • Het is een verlengstuk van de eigen recruitment afdeling
  • Zeer flexibel en schaalbaar model en binnen 2 dagen operationeel
  • Na 5 dagen de eerste longlist met kandidaten
  • Verdere selectie op de longlist wordt door uw eigen recruiters of recruiters van Sennasearch opgepakt

Samen aan de slag?