Ontmoet team Sennasearch

Team Sennasearch benadert recruitment als topsport. Onze recruitment specialisten zijn geselecteerd op hun doorzettingsvermogen, IQ, EQ én sportieve instelling. Dagelijks gaan wij de uitdaging aan en scoren door slimheid, kwaliteit en inhoud. Maak kennis met ons team!

Belangrijk is een blik naar voren

Om zo mensen te kunnen vinden die niet alleen vandaag, maar ook voor langere tijd bij een werkgever passen. Daar is de toewijding voor nodig van een strategisch partner die vanuit uw organisatie kan denken.
Van een expert die het belang van uw organisatie steeds voorop weet te stellen. Van een kenner van de markt, die het succes van uw organisatie als zijn eigen succes beschouwt.

Juiste mensen, juiste plek

We bieden een divers team van mensen die voor elk type vraag een passende expertise meenemen. Van recruiter tot partner en van sales director tot operationeel manager. Stuk voor stuk zijn we servicegericht, doel gedreven en pragmatisch in onze aanpak. We denken mee, dagen uit en stellen voor. Alles voor de juiste mensen op de juiste plek. Samen gaan we voor uw succes. Hoe mogen we u helpen groeien?

Ontmoet de oprichters

Mattijs Vermunt is ruim 20 jaar actief geweest als hockeytrainer en coach. Hij heeft veel ervaring met werving & selectie, begeleiden van teams en het coachen van individuen.

Roderik Leopold was lange tijd professioneel hockeyer in Nederland en bij FC Barcelona in Spanje. Zijn passie voor recruitment heeft vooral te maken met het samenstellen van een team en niet met het selecteren van de beste speler.

Een betere recruitment wereld

Voor de volle 100%. Zo toegewijd zijn we aan het verbeteren van recruitment. Wij geloven dat recruitment hét middel is om je als organisatie mee te onderscheiden. Binnen deze nogal traditionele wereld willen wij als een frisse wind door organisaties waaien, waarbij we ons vooral richten op organisaties met groeiambitie die de huidige markt vóór willen zijn. En blijven. Werk met ons en je merkt gelijk aan de sfeer dat we plezier hebben in ons werk. Door onze winnaarsmentaliteit zetten we die stap extra en overtreffen we verwachtingen. Dat is onze kracht!