The recruitment specialist

The economie is in a lift. Startups can make their dreams come true en respected companies have the chance to expand. This calls for a new aproach for the recruitment  of new talent specialist beyond the short term.

We are Sennasearch Recruitment

Wij geloven dat duurzame groei van een bedrijf alleen een kans krijgt in de handen van de juiste medewerkers. Maar we begrijpen ook dat die groei tijd, kennis en inspanning vergt die een organisatie niet zomaar beschikbaar heeft. Daarom nemen wij het recruitmentproces, of een deel van dat proces, voor u uit handen.

Partner in recruitment

We denken graag mee. Wat is je ambitie? Wat maakt je organisatie bijzonder en de medewerkers uniek? Onze doelstelling is om samen te werken aan het bouwen van een team dat blijvend bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw onderneming. In dat proces zijn we volwaardig gesprekspartner, doelgedreven en pragmatisch.

Ontdek onze expertises

Ons team van mensen is zeer divers en biedt voor elk type vraag een passende expertise. Alles voor de juiste mensen op de juiste plek. Samen gaan we voor jouw succes. Onze experts richten zich op recruitment process outsourcingwerving & selectie, interim recruitment en recruitment marketing

Wat onze klanten zeggen.

Sennasearch is al jaren onze recruitment partner, die ons op continue basis op precies het juiste moment het juiste talent aanlevert. Dit heeft voor continue groei van onze winkels gezorgd. Missie geslaagd!

Eric Bodhuin, CEO Decathlon