Waarom Scalable Recruitment

Scalable Recruitment is een nieuwe manier van slim werven. Door de strategische keuze voor een bepaalde bedrijfsstructuur willen bedrijven geen enorm HR- of recruitment apparaat optuigen. Maar zij hebben wel behoefte aan continuïteit en operationele slagkracht op het gebied van recruitment, employer branding en bijbehorende HR processen, om bijvoorbeeld hun groeidoelstellingen te realiseren.

De oplossing: Scalable Recruitment

Scalable recruitment van Sennasearch is geheel modulair, betaalbaar, rendabel en risicoloos. Het is het beste van alle werelden; de kennis en kunde van onze mensen, een recruitment strategie vanuit het DNA van je organisatie én het gehele recruitment proces meetbaar, schaalbaar, volledig transparant en overdraagbaar.

Oprichter Sennasearch over Scalable Recruitment

‘Wij weten al jaren dat recruitment zonder commitment echt niet werkt. RPO, oftewel Recruitment Proces Outsourcing doet dat wel, en dat hebben we gemerkt. Vooral onze RPO oplossing Scalable Recruitment slaat erg goed aan bij opdrachtgevers. Deze innovatieve manier van werven zetten wij in bij snelgroeiende organisaties die de startup fase inmiddels voorbij zijn.’ – Mattijs Vermunt, Founding Partner Sennasearch.

[vc_single_image image=”2129″]

Download informatie

Downloadable leaflet ‘Scalable Recruitment’ voor collega’s of jouw HR team.

[vc_btn title=”Download leaflet Scalable Solutions” style=”flat” shape=”square” color=”green” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-download” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.sennasearch.nl%2Fsite%2Fwp-content%2Fuploads%2F2017%2F04%2Fscalable-solutions-leaflet.pdf|title:Download%20leaflet|target:%20_blank|rel:nofollow”]

Zo werkt het

Bij Scalable Recruitment zijn kosten gespreid in termijnen en lager dan de kosten van traditionele werving en selectie. Onze recruiters implementeren een slim, geautomatiseerd recruitment CMS (ATS) en een dedicated recruiter komt een dag in de week bij jouw op kantoor werkzaamheden uit handen nemen. Resultaten, data en communicatie wordt voortdurend door ons gemanaged.

Resultaat

  • Optimaal renderend recruitment proces
  • Kortere ‘time to hire’ & lagere ‘cost per hire’
  • Realtime inzicht inde arbeidsmarkt
  • Optimale candidate experience
  • Focus op je core business

Afspraak maken?

Wij vertellen je graag wat onze Scalable Recruitment oplossing voor jouw organisatie kan betekenen.