Waarom recruitment training?

De experts van Sennasearch hebben de Sennasearch Recruitment Academy opgericht. Tijdens een training krijg jij alle ins en outs en do’s en don’ts te zien die zich afspelen binnen ons vakgebied. Onderwerpen die aan bod komen zijn: het opstellen van functieprofielen, sourcing en sourcingskanalen, het bouwen van talentpools, het interne recruitment proces, sollicitatiegesprekken voeren, referentieonderzoeken, ATS installatie, etc.

Resultaat

Sennasearch heeft al vele bedrijven geholpen met het opzetten van een effectief en passend recruitment proces. Door inzicht te geven in bovengenoemde onderwerpen en met elkaar in discussie te gaan over de juiste strategie voor de opdrachtgever, zijn wij in staat om binnen een dag diverse pragmatische tools aan te reiken en werving en selectie kennis te borgen bij de eigen werknemers.

Training op maat

Onze recruitment trainingen zijn op maat gemaakt, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie. Laat ons weten hoe wij toegevoegde waarde kunnen leveren en wij passen ons beproefde trainingsmethode aan op jouw wensen en mensen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

[vc_btn title=”Maak een vrijblijvende afspraak” style=”flat” shape=”square” color=”green” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-plus” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.sennasearch.nl%2Fcontact%2F|||”]