Wat is RPO?

Een gedeelte of geheel overnemen van het recruitment door een externe partij noemen wij recruitment process outsourcing (RPO). De rol van Sennaseach gaat in deze dienstverlening veel verder dan ‘alleen’ werving en selectie leverancier zijn. We zijn een volledig onderdeel van u organisatie en compleet geïntegreerd in uw processen!

Hoe werkt RPO?

Bij recruitment process outsourcing nemen wij een gedeelte of het gehele proces van recruitment uit handen. Zo kan u zich 100% focussen op uw core business. Ons recruitment model is gericht op het meetbaar en inzichtelijk maken van het recruitmentproces, het verlagen van de recruitment kosten en het aantrekken van toptalent voor u.

Zo voegt Sennasearch waarde toe aan jouw organisatie

  • We werven vanuit úw naam en bouwen mee aan úw werkgeversmerk
  • Talenten zijn exclusief voor uw organisatie
  • Sennasearch is expert van het hele recruitmentproces o.a. jobmarketing, employer branding, selectie en onboarding
  • Heldere en meetbare afspraken en rapportagemogelijkheden
  • RPO bij Sennasearch is flexibel en biedt structuur voor de toekomst en is gemakkelijk over te dragen, inclusief ATS

Recruitment marketing is een must

Talent werven is voor u momenteel waarschijnlijk topprioriteit. Als u toptalent zoekt moet u meer doen dan alleen de vacatures publiceren en hopen dat iemand reageert. Een krachtig employer brand, strakke budgetten en een creatieve, doelgroepgerichte marktbenadering staan daarbij centraal. Net als tijdens het hele recruitmentproces de candidate journey en candidate experience.
Wij zetten bij RPO onze deskundigheid in om de werving en selectie feilloos te laten verlopen. Jobmarketing, vergroten employer brand, online zichtbaarheid kunt u modulair aan onze RPO dienstverlening toevoegen. Ook de recruitment marketeers hebben wij zelf in dienst en is bij Sennsearch een essentieel onderdeel van RPO.

In gesprek over RPO?