Recruitment marketing voor iedereen

Employer branding, online zichtbaarheid, candidate journey en employer of choice. Het betekent voor ons dat wij u helpen bij het effectief vinden en verleiden van (latente) werkzoekenden. Hoe zorgt u ervoor dat potentieel talent solliciteert op úw vacature? Wij geloven in het bundelen van de krachten van recruitment en marketing. De combinatie van deze twee is wat ons betreft essentieel om de juiste kandidaten aan te trekken. We moeten ze namelijk écht bereiken! Wij vertellen uw verhaal en duiken in hun belevingswereld.
Een krachtig employer brand, een creatieve en doelgerichte marktbenadering staan hierbij centraal. Net als, tijdens het hele proces, de beleving van de (zowel actieve als latente) kandidaat. Kortom; recruitment kan écht niet meer zonder een flinke scheut marketing!

Wat doet deze recruitment marketing scan voor jou?

 • Hoe groot het bereik is van de mogelijke doelgroepgerichte online recruitment campagnes.
 • Op welke manier er kosten bespaard kunnen worden in uw recruitment proces.
 • inzicht op content vs. zoekvolume obv 3 actuele vacatures

Social media & recruitment marketing

Onderzoek heeft uitgewezen dat meer dan 70% van al het potentieel talent tijdens hun zoektocht naar een nieuwe baan uw bedrijf op een social media platform opzoekt. Sennasearch heeft zich gespecialiseerd in de wervingscampagnes via social media. Zo weten wij waar uw nieuwe medewerkers zich online bevinden in binnen- én buitenland. Wij zijn goed in het overbrengen van úw brand, bedrijfscultuur en werkwijze.

Vraag een gratis recruitment marketing scan aan!

  Meten is weten

  Dit doen wij met behulp van doelgroep data-analyse, de modernste sourcingstechnieken en het positief verrassen van de kandidaten die wij benaderen. Wij laten ons hierin adviseren door onze eigen recruitment marketeers.
  Wij helpen u bij job marketing, (online) arbeidsmarktcommunicatie, recruitment strategie i.c.m. platformen en media. Wat ons onderscheid is de concrete en meetbare aanpak. Wij analyseren en optimaliseren de online activiteiten. Dit doen we bijvoorbeeld met behulp van Google analytics. Wij meten bijvoorbeeld het aantal bezoekers naar uw website, conversiepercentage, het aantal kliks en sollicitaties. Zo is het voor u inzichtelijk wat de effectiviteit is van de investering die u heeft gedaan, wat het heeft opgeleverd en waar u nog kunt bijsturen. Wij nemen de tijd om de vervolgacties goed over te dragen zodat u succesvol blijft!

  Online onderscheiden

  Talent werven is voor u momenteel waarschijnlijk topprioriteit. Als u toptalent zoekt, moet u meer doen dan de vacature publiceren en hopen dat er iemand reageert. Want een vacature plaatsen is simpel. Maar deze onder de aandacht brengen bij uw doelgroep kan lastig zijn. Voor effectieve recruitment campagnes adviseren wij u graag in het gebruik van search engine marketing (SEO, SEA, social advertising of Google Adwords campagnes).

  Interim recruitment marketeer

  In de huidige kandidaat gedreven arbeidsmarkt is betrokkenheid en een hoge mate van personalisatie van essentieel belang. Een onderscheidend plan van aanpak voor slimme marketing is belangrijker dan ooit. Onze recruitment marketeers kunt u interim zelf óók tijdelijk en zelfs voor een paar uur per week inhuren.

  Deze online experts richten zich op het verbeteren van uw employer brand, vinden van de juiste kandidaten en het voeren van recruitment campagnes. Afhankelijk van uw specifieke behoefte maken wij een concreet plan van aanpak met heldere KPI’s.