Interim recruitment

Wij hebben onze recruiters allemaal zelf in dienst en zij zijn op interim basis flexibel en op zeer korte termijn beschikbaar. Ideaal in periodes van drukte of onderbezetting van de eigen recruitment afdeling. Een recruiter met expertise inhuren via Sennasearch is zonder (werkgevers)risico’s en tegen een concurrerend uurtarief in de markt.

Inclusief sourcing tools

Voor extra efficiëntie en optimale inzet bij opdrachtgevers, ondersteunen wij onze interim recruiters met search en sourcing middelen.
U maakt dus automatisch en kosteloos gebruik van onze recruitment tools. Bijvoorbeeld een LinkedIn Premium Account, diverse social media kanalen en search abonnementen op job boards.

Onze toegevoegde waarde

  • We brengen directe kennis van de markt, know how en ervaring mee naar uw organisatie
  • Onze interim recruiters zijn op korte termijn en al vanaf een dagdeel per maand flexibel beschikbaar
  • Het gehele team van Sennasearch blijft voor de interim recruiters beschikbaar voor uw recruitment vraagstukken
  • Recruitment marketing is onderdeel van de kennis en kunde van de interim recruiters
  • Onze tarieven zijn inclusief alle werkgeversrisico’s en tooling

Vertrouw op expertise

Heb je te maken met moeilijk in te vullen vacatures? Een capaciteitsprobleem op de recruitment afdeling? Een onvoorziene toename in het aantal vacatures? Onze ervaren interim recruiters bieden een pasklare oplossing. En dan bedoelen we ook écht pasklaar! In een heel kort tijdsbestek maken zij zich uw organisatie eigen. Onze interim recruitment experts benaderen hun vak als topsport, met focus op snelheid, kwaliteit en inhoud. In periodes van drukte of onderbezetting van uw recruitment afdeling kan u vertrouwen op de expertise van de interim recruiters van Sennasearch.
[vc_single_image image=”4483″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded”]

Vrijblijvend kennismaken?