HET TEAM

Mattijs vermunt

Mattijs is een rasechte ondernemer. Hij is opgegroeid in een echte ondernemers familie, dus je kan wel zeggen dat ondernemen in zijn bloed zit. 

In 2006 heeft Mattijs Sennasearch opgericht, na jaren bij Randstad gewerkt te hebben. Sennasearch is vernoemd naar het nichtje van Mattijs, Senna. 

Naast ondernemen is Mattijs gek op sport. Als hij niet aan het werk is, is hij te vinden op de sportvelden om te kijken naar zijn kinderen en anders is hij zelf aan het sporten. Daarnaast gaat hij graag naar Zeeland, waar hij een huisje heeft. 

Roderik Leopold

Roderik werd in 2012 partner van Sennasearch. Hij is een echt mensen-mens; contact met klanten is het gedeelte van zijn werk wat hij het leukste vindt. Hij gelooft in mensen een kans geven om te ontwikkelen en is altijd op zoek naar de beste match voor bedrijven. 

Hij is een grote voorstander van jobmarketing gebruiken om zo de juiste mensen te bereiken. Daarnaast kijkt Roderik naar oplossingen i.p.v. naar problemen en is hij goed op de hoogte van alle trends in de markt. Met Sennasearch wil hij onderscheid maken op het gebied van communicatie en betrouwbaarheid, door te communiceren met de klanten en duidelijk te zijn over het wervingsproces. 

Net zoals Mattijs, is Roderik gek op sport. De passie die bij sport komt kijken vindt hij ontzettend leuk en het bouwen van een goed werkend team is iets wat je niet alleen tegenkomt op het veld, maar ook bij Roderik op de werkvloer. 

Lise Terlaak

Lise is een enthousiaste Recruitment Operations Manager met een achtergrond in marketing. Haar passie ligt in het stroomlijnen van wervingsprocessen en het bouwen van sterke teams.

Met haar marketingachtergrond brengt ze een uniek perspectief naar recruitment. Ze begrijpt het belang van het aantrekken en betrekken van talent op een doelgerichte en overtuigende manier. Met behulp van haar operationele managementvaardigheden en datagestuurde inzichten, is ze in staat om effectieve strategieën te ontwikkelen die ervoor zorgen dat we de juiste mensen aantrekken en behouden.

Lise gelooft sterk in open communicatie en samenwerking. Samen met hiring managers en team leads werkt ze nauw samen om de behoeften van de organisatie te begrijpen en een wervingsstrategie te creëren die de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plaats brengt.

lise profiel
simona profiel

Simona van Hoof

Simona is een recruitment projectmanager met een passie voor het bouwen van sterke teams. Met een bewezen staat van dienst in het effectief managen van complexe wervingsprojecten, ondersteunt zij organisaties bij het aantrekken van toptalent.

Haar gestructureerde aanpak en communicatieve vaardigheden stellen haar in staat om succesvolle wervingsprojecten te leiden. Als gesprekspartner voor hiring managers, HR-teams en externe partners zorgt ze voor duidelijke en open communicatie gedurende het hele proces.

Simona hecht veel waarde aan het opbouwen van sterke relaties met kandidaten en biedt hen een positieve ervaring gedurende het sollicitatieproces. Haar analytische vaardigheden stellen haar in staat om rapportages op te stellen en trends te identificeren, waardoor ze het wervingsproces kan optimaliseren en de juiste talenten kan aantrekken.

Vlatko Vasilev

Vlatko is een ervaren Team Lead Recruiter met kennis van Digital Marketing. Met zijn jarenlange ervaring in werving en selectie, bezit Vlatko een unieke reeks kernvaardigheden die hem tot een veelgevraagde professional in recruitment maken.

Zijn expertise ligt in de strategische ontwikkeling van wervingsstrategieën, waarbij hij consequent goede talenten identificeert en aantrekt. 

Vlatko’s toewijding blijkt ook uit zijn vermogen om waardevolle marktonderzoek inzichten te bieden. Zijn diepgaande begrip van de marketingindustrie stelt hem in staat om voorop te blijven lopen bij trends en geïnformeerde beslissingen te nemen die een positieve invloed hebben op wervingsresultaten.

Zijn enthousiasme en positiviteit zijn onmisbaar voor het team van Sennasearch.

vlatko profiel

Werving & Selectie

Ontdek de mogelijkheden van Sennasearch Werving en Selectie en zet vandaag nog de eerste stap naar een succesvolle en hoogwaardige talentacquisitie.