Waarom RPO inzetten?

In een periode van bedrijfsgroei wilt u snel, talentvolle kandidaten vinden én binden. Dan is RPO een goede oplossing. Bij RPO nemen wij geheel of gedeeltelijk uw recruitment uit handen. Als het weer wat rustiger is, kan u onze recruitment kracht weer afbouwen. Sennasearch heeft ruim 10 jaar ervaring met het succesvol implementeren van slimme recruitment oplossingen. In al die tijd zijn wij ervan overtuigd geraakt dat RPO de meest effectieve manier is om het recruitment proces in te richten. RPO biedt flexibiliteit, bespaart tijd en levert geld op.

Voor wie is deze recruitment scan?

Deze scan is ontwikkeld voor organisaties die snel en gemakkelijk inzicht willen krijgen in de voordelen én kostenbesparingen door het inzetten van RPO. Wij geven u direct een helder overzicht van al uw mogelijke besparings- en verbeterpunten. Vul uw gegevens in en u ontvangt kosteloos en vrijblijvend een uitgebreide scan.

  • Direct inzicht in verbetermogelijkheden
  • Alle kostenbesparende oplossingen op een rij
  • Kostenbesparing van 50% mogelijk
[vc_empty_space height=”15px”]

Kiezen voor Sennasearch!

Sennasearch ondersteunt bedrijven bij strategisch, tactisch en operationeel recruitment. Onze oplossingen zijn per organisatie uniek, maar vooral innovatief en gedacht vanuit de business.

    Maak nu de RPO Recruitment Scan. Vul hier jouw gegevens in.
    [vc_single_image image=”668″ img_size=”medium” onclick=”custom_link” link=”https://www.sennasearch.nl/site” el_class=”logo-wit”]