Loop voorop in de digitale wereld.

Marketing is de snelst veranderende industrie. Er is een nijpend tekort aan goede marketeers. Doordat wij samenwerken met Leaped, ons opleidingsinstituut voor digital marketeers, leveren wij talenten die direct aan de slag te kunnen bij organisaties.

41% van de bedrijven ondervinden moeite met het vinden van talentvolle online marketeers.

Digitale revolutie

Het grote gebrek aan digitaal talent in Nederland bemoeilijkt de transitie van ons bedrijfsleven naar de data-gedreven economie. Sennasearch is een recruitmentbureau voor digitaal talent en is gevestigd bij en werkt samen met Leaped, een opleidingsinstituut voor digital marketeers én KEENr, hét online marketingbureau voor bedrijven.

T-shaped marketeers

Onze marketeers bezitten minimaal de basisvaardigheden, zoals SEO, Data analysis en Google Analytics. Vaardigheden met als doel om als bedrijf uit te blinken op elk online platform. Daarbij verzorgen wij de scholing, persoonlijke ontwikkeling en begeleiding tijdens opdrachten en helpen bij het onboarding proces. Vooral de persoonlijke ontwikkeling krijgt veel aandacht: we ontwikkelen niet alleen op hard skills, maar ook op soft skills.

Meetbaar succes

Wat onze marketeers onderscheidt is de concrete en meetbare aanpak. Zij zijn gespecialiseerd in het analyseren en optimaliseren van de online activiteiten en  meten bijvoorbeeld het aantal bezoekers naar uw website, conversiepercentage, het aantal clicks of sollicitaties.

Samenwerken?