CONTINUE SOURCING

Continue Sourcing

Als je wél de hulp wil bij het vinden van de beste kandidaten, maar verder het sollicitatieproces zelf wil doen, dan is continue sourcing de beste optie voor jou. 

Bij continue sourcing zijn we doorlopend op zoek naar de beste kandidaten voor jouw bedrijf, zodat je altijd toegang hebt tot een pool van mogelijke toekomstige werknemers. Bij continue sourcing bieden we jobmarketing en employer branding aan.

Jobmarketingstrategie

We schrijven en plaatsen vacatures op diverse platformen, waarbij we zorgen dat de vacatures onder de aandacht komen van geschikte kandidaten. We sourcen deze kandidaten vanuit de naam van jouw bedrijf, zodat kandidaten precies weten waar ze solliciteren. 

Employer branding

We lichten jouw bedrijf uit op onze social media kanalen en vertellen onze volgers waarom zij bij jou moeten komen werken. We maken jouw bedrijf aantrekkelijk en benaderbaar. 

Rapportages en vooruitgang

Om je op de hoogte te houden van de voortgang, heb je altijd toegang tot onze database met betrekking tot de openstaande vacature van jouw organisatie. Hierdoor krijg je inzicht in de ontwikkelingen van het proces. Daarnaast plannen we elke twee weken een gesprek in om de voortgang te bespreken.

Neem vandaag nog contact met SennaSearch op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van het beste talent voor jouw bedrijf.

Ons doel
is het succes en de toekomstige groei van klanten

Online marketing is een industrie die razendsnel verandering doormaakt. Er is een groot tekort aan goede marketeers en je moet een topper van een marketeer in huis hebben, wil je hoog in Google wil komen te staan. Sennasearch is hiervoor dé oplossing. Bij ons draait het om het smeden van sterke connecties en elkaar helpen groeien. 

Wij vinden het belangrijk dat onze online marketing talenten en opdrachtgevers met elkaar connecten op basis van eigenschappen, ambities en doelen. Kwalificaties zijn belangrijk, maar een klik hebben met een kandidaat is net zo essentieel.