Sennasearch is gespecialiseerd in de identificeren en kwalificeren van getalenteerde studenten en potentiële starters. Wij begrijpen continuïteit een belangrijke rol voor het succes van uw business speelt.

[vc_btn title=”Neem contact op” style=”flat” shape=”square” color=”green” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-plus” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.filt.nl%2Fsenna%2Fcontact%2F|title:Contact|”]

Starters

Sennasearch ondersteunt organisaties bij het in een vroeg stadium in contact komen met potentiële kandidaten. Dit doet Sennasearch door het aanleggen en onderhouden van een talent pool. Wilt u meer weten over de opties van Campus Recruitment? Neem dan contact met ons op.

Arbeidsmarktcommunicatie

Sennasearch ondersteunt bedrijven bij continuïteit door actieve werving op verschillende universiteiten en binnen studentenverenigingen. Wij hebben uitstekende kennis van arbeidsmarktcommunicatie. Door het effectief inzetten van social media en door met onze opdrachtgever binding te creëren met de doelgroep, zijn wij van waarde op korte en op langere termijn.