Recruitment Process Outsourcing

Verlaag de kosten en verbeter de employer brand.
Sennasearch partners

Waarom RPO?

Bij Recruitment Process Outsourcing (RPO) nemen wij een gedeelte of het gehele proces van recruitment uit handen, met als doel dat jij meer tijd hebt voor jouw eigen core business. We werken op basis van een bewezen recruitment model. Dit model is gericht op het meetbaar en inzichtelijk maken van recruitment, het verlagen van de kosten en het verbeteren van de employer brand.

Maximale kostenbesparing

Met RPO liggen recruitment kosten op jaarbasis lager dan bij fees die je betaalt voor werving en selectie of de kosten van een vaste recruiter. Bij RPO maak je gebruik van onze kennis, onze mensen én onze middelen, hier hoef je dus niet in te investeren. Bij RPO betaal je voor wat je gebruikt; een vast tarief per maand en een fixed fee per plaatsing.

Het nieuwe, flexibele werven

RPO zet je ‘aan’ en ‘uit’. Je gebruikt het dus alleen wanneer jouw organisatie het nodig heeft, bijvoorbeeld in tijden van groei. Wij pakken tegelijkertijd je employer brand aan en implementeren een ATS (geautomatiseerd recruitment systeem). Dit systeem blijft bestaan, ook als wij niet meer werkzaam zijn voor jouw organisatie.

Geïnteresseerd?

Vul het formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Vrijblijvende scan van jouw besparing?

Ben jij flink aan het groeien, of uitbreiden met nieuwe mensen en vestigingen? Heb je ondersteuning nodig bij het werven van talent? Denk jij erover om RPO in te zetten voor jouw organisatie? Dan kan een eerste stap het invullen van onze RPO Scan zijn. Hierdoor kom jij erachter wat jij kunt besparen op jouw recruitment.