Onze specialisten

Team Sennasearch benadert recruitment als topsport. Wij gaan de uitdaging aan en scoren door slimheid, kwaliteit en inhoud. Wij hebben een goede link met topsport en nemen dit mee in ons dagelijkse werk.

Business Proces Outsourcing Partners

Game changers

Wij zijn voor de volle 100% gecommitteerd aan het verbeteren van recruitment omdat wij geloven dat recruitment hét middel is om je als organisatie mee te onderscheiden. Als game changers binnen deze traditionele wereld, richten wij ons op groeiende organisaties die de huidige markt voor willen zijn en blijven. Onze kracht is het meetbaar, schaalbaar en transparant maken van jouw recruitment processen. Wij focussen ons op efficiency, een lange termijn relatie en kostenbesparing.

De oprichters

Mattijs Vermunt is ruim 20 jaar actief als hockeytrainer en coach. Is hij actief voetballer, wielrenner, hardloper en snowboarder én heeft veel ervaring met het bouwen en begeleiden van teams en het coachen van individuen.

Roderik Leopold was lange tijd professioneel hockeyer in Nederland en bij FC Barcelona in Spanje. Zijn passie voor recruitment heeft vooral te maken met het samenstellen van een team en niet met het selecteren van de beste speler.