Interim recruitment

Flexibel en op korte termijn beschikbaar
Sennasearch partners

Interim recruiter voor een scherp uurtarief

Onze interim recruiters zijn in overleg flexibel en op korte termijn beschikbaar. Al onze interimmers benaderen hun vak als ervaren topsporters, met focus op snelheid, kwaliteit en inhoud. In periodes van drukte of onderbezetting van jouw recruitment afdeling kan jij vertrouwen op de expertise van de interim recruiters van Sennasearch. Bekijk ook ons team van interim recruiters. Degene die het beste bij jouw organisatie past, detacheren wij tegen een scherp uurtarief.

Senior interim recruiter nodig?

Zoek je een zeer ervaren senior professional om op korte termijn jouw gehele recruitmentproces te stroomlijnen? Zet dan één van onze senior interim recruitment managers in. Roderik Leopold en Mattijs Vermunt, beide Founding Partners van Sennasearch, zijn op aanvraag inzetbaar. Hun manier van werken resulteert gegarandeerd in een kortere time to hire en een lagere cost per hire. Zij zorgen ervoor dan jij je volledig kunt focussen op jouw corebusiness.

Vul het formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Wat kunnen we voor jou doen?

Inclusief sourcing tools

Voor extra efficiëntie en optimale inzet bij opdrachtgevers, ondersteunt Sennasearch haar interim recruiters met search en sourcing middelen. Jij maakt dus automatisch kosteloos gebruik van onze recruitment tools, bijvoorbeeld een Linkedin Premium-account, social media kanalen, search abonnementen op job boards en een (werken bij-)website met of zonder ATS. Bereken hoeveel je kan besparen op recruitment op jaarbasis met onze Recruitment Scan.

Vrijblijvende offerte?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, meer informatie of een kosteloze scan, inclusief vrijblijvend advies over jouw recruitment proces. Wij luisteren altijd naar jouw behoefte en bieden je de meest efficiënte, pasklare, no-nonsense oplossing.