Doe vrijblijvend onze RPO Recruitment Scan

Ontvang alle kostenbesparingen in één helder overzicht

Waarom zou je RPO inzetten?

In een periode van bedrijfsgroei wil je snel, talentvolle kandidaten vinden en te binden. Dan is RPO dé oplossing. Bij RPO nemen wij geheel of gedeeltelijk jouw recruitment uit handen. Als het weer wat rustiger is, kan je onze recruitment kracht weer afbouwen. Sennasearch heeft ruim 10 jaar ervaring met het succesvol implementeren van slimme recruitment oplossingen. In al die tijd zijn wij ervan overtuigd geraakt dat RPO de meest effectieve manier is om je recruitment proces in te richten. RPO biedt flexibiliteit, bespaart je tijd en levert geld op.

Maak nu de RPO Recruitment Scan. Vul hier jouw gegevens in.

Waarom deze RPO Recruitment Scan

Deze scan is ontwikkeld voor organisaties om snel en makkelijk inzicht te krijgen in de besparingen op recruitmentkosten met RPO. We geven je een helder overzicht van al jouw mogelijke besparings- en verbeterpunten. Vul de gegevens in en je ontvangt kosteloos en vrijblijvend een uitgebreide scan.

  • Direct inzicht in verbetermogelijkheden
  • Alle kostenbesparende oplossingen op een rij
  • Kostenbesparing van 50% mogelijk

Mattijs Vermunt - oprichter Sennasearch

Waarom Sennasearch?

Sennasearch ondersteunt bedrijven bij strategisch, tactisch en operationeel recruitment. Onze oplossingen zijn per organisatie uniek, maar vooral innovatief en gedacht vanuit de business.